IKOS

IKOS

IKOS är ett informationsprojekt som utvecklas och drivs på ideell basis. Syftet med IKOS är att sprida kunskap om självskadebeteende och vara ett nav i kunskapsutvecklingen.

IKOS ansvarar inte för material på länkade webbplatser. I de fall IKOS listar information (exempelvis litteratur, avhandlingar och verksamheter) ska dessa listor inte ses som rekommendationer, utan enkom som sammanställningar av tillgängligt material.

Thérèse Eriksson är redaktör och projektledare på IKOS. Hon initierade projektet i februari 2013. Thérèse är utbildad beteendevetare och har en personlig hemsida som du hittar här

.

Bidra till IKOS

Vill du skriva för IKOS? Vi söker krönikörer som vill skriva om självskadebeteende ur olika perspektiv, och patienter eller närstående som vill dela med sig av sina personliga erfarenheter. Kontakta oss redan idag!

För att IKOS ska innehålla uppdaterad och aktuell information är vi beroende av att ni besökare delar med er av kunskap. Hittar du några fel på hemsidan, saknar du någon information eller har du kanske tips på material du tycker borde finnas här? Tveka inte, utan kontakta oss med dina synpunkter och förslag!